Pääsivu / Yritykset / Santa's Hotel Tunturi

Santa's Hotel Tunturi

puh. 016 681 501
fax 016 668 771
Lutontie 3, 99830 Saariselkä

Legendaarinen Saariselän Tunturihotelli tunnetaan nyt nimellä Santa's Hotel Tunturi. Nimen muutos on satoa hotellin liittymisestä Santa's Hotels -ketjuun. Santa's Hotel Tunturi on monipuolinen loma- ja kokoushotelli. Kokonaisuus käsittää yhteensä 260 hyvin varustettua ja viihtyisää huonetta ja saunallista huoneistoa. Santa’s Hotel Tunturi sijaitsee aivan Saariselän ytimessä, Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä. Hotelli on Saariselän iltaelämän keskus; viihdettä ja asiakaspaikkoja viidessä ravintolassa on 2500 hengelle. Modernit kokoustilat 500 osanottajalle; myös 200-hengen auditorio.
Hotellissa järjestetään erilaisia ruokateemoja ja tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi löytyy lasten leikkitila, VIP-tilaussauna poreammeineen ja takkatupineen, 50-hengen Lapin Kota, viikoittainen retkiohjelma; ladut ja luontopolut lähtevät hotellin pihasta. Ohjelmamaksu viihderavintoloihin sisältyy majoituksen hintaan Santa's Hotel Tunturissa majoittuessasi.


Ravintola Pirtti
Ruoka-, seurustelu- ja tanssiravintola Pirtti.
Kohtaamisia takkatulen lämmössä. A la carte, keittolounaat, päivän pihvi, burgerit, pizzat, hot wingsit. After ski, biljardi, darts. Orkesteritanssit useana iltana viikolla. Avoinna päivittäin.


Ravintola Siula
Ruoka- ja viihderavintola Siula.
Makusinfonioita ja viihdesäveliä. Aamiaiset, päivälliset ja à la carte Lapin herkkuineen. Orkesteritanssit sesonkeina. Edustustilaisuudet, menukokonaisuudet, teemapöydät isoillekin seurueille.


Ravintola Lutto
Tilausravintola 200 hengelle.

Ravintola Kaltio
Rôtisseurs –kilpiravintola Kaltio.
Majoitus- ja kokouskeskus Gielaksessa sijaitseva tasokas ja rauhallinen fine-dining –ravintola. Kaltio on talvikaudella avoinna päivittäin klo 17 alkaen.


Sijainti: Saariselkä